101 keskisuomalaista lapsitekoa

Tämä kampanja nostaa lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin kaikkien puheenaiheeksi ja samalla koko maakuntaa yhdistäväksi asiaksi kertomalla teoista, joilla lasten hyvinvointia on Keski-Suomessa onnistuneesti rakennettu ja jotka kannattelevat sitä edelleen.

Kurkista kartalle ja tutustu lapsitekoihin: 101lapsitekoa.fi 

Ohjeet uuden keskisuomalaisen lapsiteon ilmoittamiseen täältähttps://haukkalansaatio.com/nain-osallistut-101-keskisuomalaista-lapsitekoa-kampanjaan/

Tehdään yhdessä huomisenkin Keski-Suomesta myös kasvavalle sukupolvelle paras paikka!

Sadan vuoden aikana olemme rakentaneet hyvinvointi-Suomen, josta voimme olla ylpeitä. Suomalaislasten keskimääräinen hyvinvointi on todettu yhdeksi maailman parhaista. Monet lasten hyvinvoinnin kannalta tärkeät asiat ovat saaneet alkunsa Keski-Suomessa.

Menneisyyden menestys ei kuitenkaan riitä. Lapset ja nuoret tarvitsevat entistäkin vahvemmat eväät menestyäkseen itsenäisyytemme seuraavan vuosisadan globalisoituneessa ja digitalisoituneessa maailmassa ja rakentaakseen sitä entistä paremmaksi.

Lapset huomioimalla turvaamme myös yhteiskuntamme kestävän kehityksen. Kaikkien osallistaminen kasvattaa yhteiskuntaan tekijöitä ja vastuunkantajia ja vähentää syrjäytymistä ja siten huollettavien määrää. On turvallisuusriski, jos osa kansasta voi hyvin huonosti.

Haluamme edelleen rakentaa vahvaa tulevaisuuden Suomea siten, että jokainen lapsi löytäisi paikkansa sen jäsenenä ja kokisi voivansa vaikuttaa omaan ja yhteisönsä tulevaisuuteen.

Kampanjaa toteuttavat

Haukkalan säätiö: http://haukkalansaatio.com

Keski-Suomen liitto: http://www.keskisuomi.fi

KSLAPE: http://www.ks2021.fi/uudistuksen-karkihankkeet/kslape/