Mathias Urban: Democratic accountability and contextualized systemic evaluation. A comment on the OECD initiative to launch an International Early Learning Study (IELS)

Haukkalan säätiön järjestämän seminaarin (30.9.2016) kutsuttuna luennoitsijana esiintynyt professori Mathias Urban on lähettänyt puheenjohtajalle 7.12.2016 kirjelmän, joka löytyy Haukkalan säätiön kotisivuilta. Se koskee huolta amerikkalaisen kasvatusalan liiketoiminnan (Pearson) vaikutuksista lasten opetukseen ja kasvatukseen ja aikeista ulottaa PISA-vertailut varhaiskasvatukseen.  Hän esittää monia näkökohtia siihen, miksi standardoituja testejä ei pidä käyttää varhaiskasvatuksessa. Hänen kirjelmässään, jonka hänen taustaorganisaationsa the International ’Reconceptualising Early Education’ movement on lähettänyt OECD:n viranomaisille ja pannut laajaan jakooni, mainitaan Haukkalan säätiön seminaari varhaiskasvatuksen hyväksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s